Συνεργασία με την Q-English | Εκμάθηση Αγγλικών μέσω Ίντερνετ

Συνεργασία με την Q-English | Εκμάθηση Αγγλικών μέσω Ίντερνετ

 

123

H εταιρία μας ανακοινώνει την συνεργασία της με την Q-English με σκοπό να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη να βελτιώσουν τα αγγλικά τους ή να ξεκινήσουν τώρα να μαθαίνουν μέσω του υπολογιστή τους.
Τα ολοκληρωμένα συστήματα εκμάθησης Αγγλικών Q-English, Q-Master, Q-Business και Q-Kids είναι φιλικά προς τον χρήστη και αποτελεσματικά διότι βασίζονται στα πιο πρόσφατα αποτελέσματα παιδαγωγικών ερευνών. Δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν μαθήματα από οπουδήποτε βρίσκονται, για όση ώρα επιθυμούν και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Όλες οι εκπαιδευτικές πλατφόρμες της Q-English είναι πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες των Ελλήνων χρηστών, με βοήθεια και οδηγίες στα ελληνικά, με ελληνικό λεξικό, μεταφράσεις και βοηθήματα. Με πολυάριθμες ώρες διαδραστικών δραστηριοτήτων ο εκπαιδευόμενος είναι σε θέση να χειρίζεται σωστά και με άνεση τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και να κατανοεί πλήρως σύνθετες ομιλίες και κείμενα στα αγγλικά. Κάθε άσκηση και δραστηριότητα έχει δημιουργηθεί για να ταιριάζει σε όλα τα είδη των εκπαιδευομένων. Η μέθοδος προσέγγισης των μαθημάτων ανταποκρίνεται στα διεθνή και κοινώς αποδεικτά πρότυπα και γίνεται συνεχώς ανανέωση και αναβάθμιση του εκπαιδευτικού υλικού.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έχετε και μέσω της σελίδας www.qenglish.gr .

About the Author:

Η Technoplus Α.Ε. είναι μία εταιρία με 15ετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης πληροφορικής. Είναι η πρώτη που ενέταξε την εκπαίδευσή της στα πρότυπα της επίσημης πιστοποίησης Microsoft Office Specialist και το πρώτο Microsoft IT Academy στην Ελλάδα. Επίσης είναι Authorized Testing Center της Microsoft από το 1998.

Leave A Comment