Καλέστε μας σήμερα! 210 4811260|info@technoplus.gr

Συνεργασία με την Q-English | Εκμάθηση Αγγλικών μέσω Ίντερνετ

 

123

H εταιρία μας ανακοινώνει την συνεργασία της με την Q-English με σκοπό να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη να βελτιώσουν τα αγγλικά τους ή να ξεκινήσουν τώρα να μαθαίνουν μέσω του υπολογιστή τους.
Τα ολοκληρωμένα συστήματα εκμάθησης Αγγλικών Q-English, Q-Master, Q-Business και Q-Kids είναι φιλικά προς τον χρήστη και αποτελεσματικά διότι βασίζονται στα πιο πρόσφατα αποτελέσματα παιδαγωγικών ερευνών. Δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν μαθήματα από οπουδήποτε βρίσκονται, για όση ώρα επιθυμούν και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Όλες οι εκπαιδευτικές πλατφόρμες της Q-English είναι πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες των Ελλήνων χρηστών, με βοήθεια και οδηγίες στα ελληνικά, με ελληνικό λεξικό, μεταφράσεις και βοηθήματα. Με πολυάριθμες ώρες διαδραστικών δραστηριοτήτων ο εκπαιδευόμενος είναι σε θέση να χειρίζεται σωστά και με άνεση τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και να κατανοεί πλήρως σύνθετες ομιλίες και κείμενα στα αγγλικά. Κάθε άσκηση και δραστηριότητα έχει δημιουργηθεί για να ταιριάζει σε όλα τα είδη των εκπαιδευομένων. Η μέθοδος προσέγγισης των μαθημάτων ανταποκρίνεται στα διεθνή και κοινώς αποδεικτά πρότυπα και γίνεται συνεχώς ανανέωση και αναβάθμιση του εκπαιδευτικού υλικού.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έχετε και μέσω της σελίδας www.qenglish.gr .

Related Posts