Εκπαίδευση στο Κ.Υ.Α.Δ.Α. | Συνέχιση συνεργασίας με COSMOTE

Εκπαίδευση στο Κ.Υ.Α.Δ.Α. | Συνέχιση συνεργασίας με COSMOTE

αρχείο λήψης

Η COSMOTE ανανέωσε τη συνεργασία της με το Κ.Υ.Α.Δ.Α. (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων) για τρίτη χρονιά και συνεχίζει να προσφέρει τη στήριξή της σε 200 οικογένειες που συμμετέχουν στο “Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια”.Το Πρόγραμμα υλοποιήθηκε στα πλαίσια της ενέργειας “Ο Κόσμος μας, εσύ” και αποτέλεσε την δεύτερη ενέργεια του.

H Technoplus Α.Ε. συνέβαλλε για μια ακόμα φορά στην ενέργεια και την προσπάθεια αυτή!

Πιο συγκεκριμένα, οργάνωσε και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με 324 ώρες εκπαίδευσης σε 64 μαθητές χωρισμένους σε 8 τμήματα. Τα μαθήματα γίνονται στο  Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Στην θεματολογία της εκπαίδευσης περιλαμβάνονται οι εφαρμογές Microsoft Word, Internet & Microsoft Outlook και Microsoft Excel. Στο δεύτερο κομμάτι του προγράμματος περιλαμβάνεται η πιστοποίηση στις παραπάνω εφαρμογές.

 

About the Author:

Η Technoplus Α.Ε. είναι μία εταιρία με 15ετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης πληροφορικής. Είναι η πρώτη που ενέταξε την εκπαίδευσή της στα πρότυπα της επίσημης πιστοποίησης Microsoft Office Specialist και το πρώτο Microsoft IT Academy στην Ελλάδα. Επίσης είναι Authorized Testing Center της Microsoft από το 1998.

Leave A Comment