Καλέστε μας σήμερα! 210 4811260|info@technoplus.gr

WebDesign & Development

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Android

Φτιάξετε το δικό σας Android ™ application για εσάς ή τους πελάτες σας
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Dreamweaver

Σεμινάριο Dreamweaver, για επαγγελματικό WebDesign, με Πιστοποίηση Adobe Certified Associate
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

HTML CSS

Κάθε web developer χρειάζεται να έχει βασική γνώση και κατανόηση του κώδικα HTML, ακόμα και αν χρησιμοποιεί έτοιμα εργαλεία όπως το Joomla ή το WordPress για να δημιουργεί HTML σελίδες.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

PHP MySQL jQuery

To σεμινάριο PHP - MySQL - jQuery είναι ένα εντατικό σεμινάριο που σας εξοπλίζει με τις βασικές γνώσεις για τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου PHP - MySQL - jQuery θα αποκτήσετε τις θεμελιώδεις γνώσεις του σχεδιασμού δυναμικών ιστοσελίδων και τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να υλοποιήσετε απλές εφαρμογές σε PHP στηριζόμενες σε βάσεις δεδομένων και σύγχρονες δυναμικές ιστοσελίδες με αλληλεπίδραση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Joomla

To Joomla είναι μια δωρεάν open source εφαρμογή, με την οποία μπορεί κάποιος να δημιουργεί δυναμικές ιστοσελίδες. Ολοένα και περισσότεροι Web Developers επιλέγουν να αναπτύσσουν sites με αυτό και όχι με συμβατικούς τρόπους.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Joomla Advanced

Με το σεμινάριο Joomla Advanced θα διδαχτείτε τις προηγμένες αρχές που χρειάζονται για να αναπτύξετε τα δικά σας Joomla Πρότυπα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

SEO – Google Analytics

Το σεμινάριο SEO / Google Analytics περιλαμβάνει τεχνικές που αφορούν την καλύτερη κατασκευή και παραμετροποίηση της σελίδας ώστε οι αυτόματες διαδικασίες, τις οποίες χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης για να κατατάξουν την σελίδα σας, να μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα το θεματικό περιεχόμενο αλλά και την σπουδαιότητα της σελίδας σας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Virtuemart E-Shop

Μπείτε στον κόσμο του e-commerce δημιουργώντας το δικό σας e-shop. Χρησιμοποιώντας τα δημοφιλέστερα open-source εργαλεία, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε με μεγάλη ευκολία ένα e-shop που θα έχετε δημιουργήσει μόνοι σας
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

WordPress

Η δημιουργία ενός προσωπικού ιστολογίου ή μιας επαγγελματικής σελίδας έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο. Το WordPress είναι ένα από τα πιο δημοφιλή Content Management Systems που δίνει την δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να δημιουργήσουν ένα blog ή μια ιστοσελίδα γρήγορα, εύκολα με ελάχιστο κόστος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα νέα μας σεμινάρια!

Q-English – Η Νο1 Πλατφόρμα Εκμάθησης Αγγλικών!

Business English – Γίνετε ανταγωνιστικοί στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον!

Μάθε εύκολα και γρήγορα Ισπανικά!

Μάθε εύκολα και γρήγορα Γαλλικά!

Τελευταία Νέα

Μοιραστείτε το

Στοιχεία επικοινωνίας

Λ.Ποσειδώνος 17, Άλιμος, 17455

Phone: 210-48.11.260

Fax: 210-48.11.640

Web: technoplus.gr