Καλέστε μας σήμερα! 210 4811260|info@technoplus.gr

Microsoft Certified Educator Program

Καλύψτε όλα τα κενά που έχετε στις τεχνολογικές δεξιότητες ενώ κάνετε μάθημα!

Το πιστοποιημένο πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς της Microsoft είναι ένα πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των τεχνολογικών δεξιοτήτων και της καινοτόμου διδασκαλίας. Οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν την πιστοποίηση Microsoft Certified Educator αποδεικνύουν ότι έχουν τις απαιτούμενες δεξιότητες για να παρέχουν άρτια και παραμετροποιημένα μαθήματα στους μαθητές τους, τα οποία ενσωματώνουν σημαντικές δεξιότητες του 21ου αιώνα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της Microsoft.

Τα οφέλη από την εφαρμογή αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος της Microsoft περιλαμβάνουν μεταξύ των άλλων :
1. Ο εκπαιδευτικός φορέας ή και ο εκπαιδευτικός έχει βασική κατάρτιση των εκπαιδευτικών εργαλείων της Microsoft.
2. Ο εκπαιδευτικός φορέας ή και ο εκπαιδευτικός μπορεί να ενσωματώσει με επιτυχία τον 21ο αιώνα στα μαθήματα.
3. Ο εκπαιδευτικός φορέας ή και ο εκπαιδευτικός γνωρίζει ποια εκπαιδευτικά εργαλεία της Microsoft μπορούν να υποστηρίξουν συγκεκριμένες δεξιότητες του 21ου αιώνα.
4. Επιτυγχάνεται χωρίς επιπλέον κόστος αποτελεσματική επαγγελματική ανάπτυξη.

Η ενσωμάτωση των εκπαιδευτικών εργαλείων της Microsoft και η πιστοποίηση Microsoft Certified Educator που παρέχονται οδηγούν τους εκπαιδευτές στο να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στην ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα και οδηγεί στο καλύτερο μαθησιακό αποτέλεσμα. Οι εξετάσεις μπορούν να υλοποιηθούν με ευκολία στους εκάστοτε εκπαιδευτικούς φορείς με τους υπάρχοντες υπολογιστές και σε χρόνους που ικανοποιούν τον προγραμματισμό τους.

Πιστοποίηση Microsoft Certified Educator

Η Πιστοποίηση Microsoft Certified Educator αποτελεί έναν έγκυρο και αξιόπιστο τρόπο μέτρησης της αποτελεσματικότητας της επένδυσής σας σε ICT δραστηριότητες και της προσωπικής σας ανάπτυξης σαν εκπαιδευτικό. Οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν Microsoft Certified Educator πιστοποίηση έχουν τα εργαλεία και τις απαραίτητες δεξιότητες για να σπάσουν ακόμα και τους γεωγραφικούς περιορισμούς  και να αρχίσουν να εφαρμόζουν τις γνώσεις τους στο μάθημα τους ώστε να παρέχουν μια πρωσοποποιημένη εμπειρία εκμάθησης στους μαθητές τους βασισμένη στην τεχνολογία.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα νέα μας σεμινάρια!

Q-English – Η Νο1 Πλατφόρμα Εκμάθησης Αγγλικών!

Business English – Γίνετε ανταγωνιστικοί στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον!

Μάθε εύκολα και γρήγορα Ισπανικά!

Μάθε εύκολα και γρήγορα Γαλλικά!

Τελευταία Νέα

Μοιραστείτε το

Στοιχεία επικοινωνίας

Λ.Ποσειδώνος 17, Άλιμος, 17455

Phone: 210-48.11.260

Fax: 210-48.11.640

Web: technoplus.gr