Καλέστε μας σήμερα! 210 4811260|info@technoplus.gr

Soft Skills

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

E-class

Εάν νιώθετε ότι έχετε μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τους μαθητές σας στη χρήση του υπολογιστή και των τεχνολογικών μέσων τότε το σεμινάριο e-class θα σας λύσει τα χέρια. θα γίνετε expert στην αναζήτηση πληροφοριών και το πιο σημαντικό θα μάθετε να χρησιμοποιείτε εργαλεία που σας βοηθούν στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αξιοποίηση Διαδραστικού Πίνακα

Αξιοποιήστε έξυπνα την επένδυσή σας. Επιμορφώστε τους εκπαιδευτές σας έτσι ώστε να χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες του διαδραστικού πίνακα. Δημιουργήστε μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία για τους μαθητές σας που θα την διαφημίζουν παντού!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Γραμματέας

Μία επαγγελματίας Γραμματέας είναι πάντα ο αφανής ήρωας σε μια περίπλοκη επιχειρηματική καθημερινότητα, που προϋποθέτει ανεπτυγμένες δεξιότητες διαχείρισης πολλαπλών και διαφορετικών θεμάτων ταυτόχρονα!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πωλήσεων

Το σεμινάριο έχει δημιουργηθεί για εσάς και δεν είναι ένα ακόμα θεωρητικό σεμινάριο πωλήσεων σαν αυτά που ενδεχομένως έχετε παρακολουθήσει. Έχει σαν σκοπό να σας δείξει ποια είναι η νοοτροπία που πρέπει να αποκτήσετε για να γίνετε πιο απαραίτητοι τόσο στους πελάτες σας όσο και στις επιχειρήσεις που ψάχνουν ικανούς πωλητές.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών | Train the Trainer

Στις επιχειρήσεις σήμερα παρουσιάζεται το φαινόμενο έλλειψης ικανοτήτων καλής επικοινωνίας ανάμεσα στους εργαζομένους. Το σεμινάριο Εκπαίδευση Εκπαιδευτών – Train the Trainer βοηθάει τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν την επικοινωνία τους, να είναι πιο αποτελεσματικοί εκπαιδευτές, ανεξαρτήτως αντικειμένου εκπαίδευσης, να κάνουν καλύτερες παρουσιάσεις και να καθοδηγούν μια ομάδα χρησιμοποιώντας τη θετική αντιμετώπιση ως στοιχείο συνεχούς εξέλιξης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ