Σεμινάρια Social Media Marketing & Internet Advertising

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

AdWords

Στο σεμινάριο AdWords Internet Advertising δεν θα δείτε άλλη μία θεωρητική παρουσίαση με powerpoint γιατί πραγματοποιείται μέσα από πραγματικά παραδείγματα και case studies. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου AdWords θα ανοίξουμε και θα δούμε λογαριασμούς με πραγματικά δεδομένα θα εντοπίσουμε συχνά λάθη και παραλείψεις των χρηστών και μέσα από την πρακτική θα κατανοήσουμε τη μεθοδολογία εργασίας με τις διαφημίσεις AdWords.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Marketing and Advertising with Facebook

Το Σεμινάριο Marketing and Advertising with Facebook είναι η βάση για να χτίσετε μια ολοκληρωμένη επαγγελματική παρουσία και προβολή με διαφήμιση στο Facebook. Mέσω των διαφημίσεων στο Facebook έχετε τη δυνατότητα να στοχεύετε σε πολύ εξειδικευμένο κοινό και να εμφανίσετε τα διαφημιστικά σας μηνύματα σε αυτούς που πραγματικά θέλετε να τα δουν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

E-Mail Marketing

Στο σεμινάριο Εmail Μarketing θα εξετάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά μιας σωστής και ολοκληρωμένης email marketing στρατηγικής, τις βασικές αρχές της στόχευσης ενός email, τον τρόπο σύνταξης (κείμενα, αρχιτεκτονική, στοιχεία) ενός email αλλά και τη συχνότητα, τις ώρες, τον τρόπο που πρέπει να αποστέλλεται μια καμπάνια email. Παράλληλα, θα εξετάσουμε και ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία παγκοσμίως που χρησιμοποιείται για επιτυχημένες καμπάνιες email marketing για να αρχίσετε και εσείς άμεσα να δημιουργήσετε στοχευμένες καμπάνιες email marketing για τους πελάτες σας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Social Media Marketing Workshop

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο που οι άνθρωποι επικοινωνούν, αναζητούν και διαχέουν πληροφορίες, ανεξαρτήτως τομέα. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 50% των Ελλήνων είναι ενεργοί χρήστες των Social Media ενώ 1 στους 3 δηλώνει ότι τα χρησιμοποιεί γιατί τα θεωρεί σημαντικό εργαλείο της εποχής για ψηφιακή πληροφόρηση, αναζήτηση, επικοινωνία και συναλλαγές.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ