Καλέστε μας σήμερα! 210 4811260|info@technoplus.gr

Σεμινάριο Adobe Illustrator | Δημιουργία Λογοτύπων, Αφισών, 3D Εικόνων, Μακετών

Εγγραφείτε στο Newsletter μας & Κερδίστε 30% Έκπτωση στο πρώτο σας σεμινάριο για τους επόμενους 3 μήνες!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

H ανάγκη για συνεχή ανανέωση του περιεχομένου στα Social Media, στα websites, στις online διαφημίσεις και στο έντυπο ενημερωτικό υλικό είναι πλέον εύκολο να καλυφθεί με επαγγελματικό τρόπο από την ίδια την επιχείρηση με την αξιοποίηση του Adobe Illustrator.
Το Adobe Illustrator θα σας βοηθήσει να σχεδιάζετε λογότυπα, επαγγελματικές κάρτες, τρισδιάστατες εικόνες, που χρησιμοποιούνται συνήθως για κουμπιά στα Social Media, Infographics, μακέτες για οποιοδήποτε χρήση, ολοκληρωμένα γραφικά ή ακόμα και οργανογράμματα.
Δείτε πως φτιάχνονται τα Τ-shirt designs και τα δημιουργικά patterns για το internet.
Μετατρέψτε μια οποιαδήποτε εικόνα απο το web αλλάζοντας της τελείως τα χρώματα και ξεκλειδώστε το καλλιτεχνικό δυναμικό μέσα σας.
Μάθετε να παράγετε καλύτερα σχέδια με τον έλεγχο και την εκμάθηση του εργαλείου της πένας, το πιο ισχυρό εργαλείο για το σχεδιασμό Vector στη βιομηχανία γραφικών τεχνών.

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Σε όσους γνωρίζουν τις αρχές του επιτυχημένου design και επιθυμούν να βγάλουν ένα εντελώς δικό τους αποτέλεσμα, κάτι που θα κάνει το design ακόμα πιο ιδιαίτερο.
  • Σε όσους θέλουν να διδαχτούν ένα νέο τρόπο σχεδιασμού, επεξεργασίας και διαχείρισης γραφικών, που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν στον σύγχρονο επαγγελματικό στίβο.
  • Σε όσους θέλουν να δουν ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες της εφαρμογής.
  • Σε όσους επιθυμούν να εξοικειωθούν με την ψηφιακή επεξεργασία διανυσματικών (vector) γραφικών στην εργασία τους, όπως φωτογράφοι, γραφίστες, διακοσμητές, σχεδιαστές, μηχανικοί κ.ά.
Διάρκεια 16 ώρες
Ημερομηνίες & ώρες: Θα ανακοινωθούν
Εισηγητής: Μανουσοπούλου Μαρίνα
Κόστος: 220€ – 20% Ειδική Έκπτωση> 176€
Δυνατότητα για 4 Άτοκες Δόσεις με Πιστωτική Κάρτα!

Συνοπτικά περιεχόμενα σεμιναρίου:

Ο χώρος εργασίας αποτελείται από την γραμμή εφαρμογής, τη γραμμή μενού, τη παλέτα εργαλείων, την παλέτα control, το παράθυρο εγγράφου και την προκαθορισμένη ομάδα παλετών.
Εντοπισμός και επιλογή αντικειμένων με τα εργαλεία επιλογής. Ομαδοποίηση, κρύψιμο ή κλείδωμα αντικειμένων. Ευθυγράμμιση αντικειμένων μεταξύ τους και σε σχέση με την περιοχή σχεδίασης.
Δημιουργία ενός νέου εγγράφου με μια ή πολλές περιοχές σχεδίασης, βασικά σχήματα και επεξεργασία σχημάτων για ένα σχέδιο.
Το εργαλείο της πένας σχεδιάζει με ακρίβεια ευθείες γραμμές, καμπύλες Bezier και πολύπλοκα σχήματα. Το εργαλείο μολύβι σχεδιάζει και επεξεργάζεται γραμμές ελεύθερης σχεδίασης.
Δημιουργία και χρωματισμός γεμισμάτων (Fill) και περιγραμμάτων (Stroke) και χρήση της παλέτας Color Guide. Εργασία με ομάδες χρωμάτων, αλλαγή χρωμάτων σε σχέδια, δημιουργία μοτίβων.
Δημιουργία απλού κειμένου και εφέ κειμένου. Χρωματισμός, κλιμάκωση, περιστροφή.
Εργαλείο ντεγκραντέ και παλέτα Gradient για τη δημιουργία ή τροποποίηση ενός γεμίσματος ή περιγράμματος με τις βαθμιαίες αναμείξεις δύο ή περισσοτέρων χρωμάτων. Εργαλείο αναμείξεων (Blend Tool) αναμειξη σχημάτων και χρωμάτων αντικειμένων για τη δημιουργία ενός νέου αντικειμένου ή μια σειρά ενδιάμεσων σχημάτων.
Αλλαγη της εμφανισης ενος αντικειμένων με τη χρήση των εφέ. Τροποποίηση ή αφαίρεση ενός εφέ με τη χρήση της παλέτας Appearance.
Αλλαγή εμφάνισης αντικειμένου χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες εμφάνισης, όπως γέμισμα, περίγραμμα, εφέ, διαφάνεια και καταστάσεις ανάμειξης. Αποθήκευση των ιδιοτήτων εμφάνισης σαν στυλ γραφικών και εφαρμογή σε άλλο αντικείμενο.
Διαφορές ανυσματικών και bitmap γραφικών. Δημιουργία μάσκας, δειγματοληψία χρωμάτων, αντικατάσταση μια εισαγόμενης εικόνας με την παλέτα Links και εξαγωγή αρχείου  με επίπεδα στο Adobe Photoshop.

 

Η Technoplus είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο της Adobe.

AdobeCertifiedAssociate

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα νέα μας σεμινάρια!

Q-English – Η Νο1 Πλατφόρμα Εκμάθησης Αγγλικών!

Business English – Γίνετε ανταγωνιστικοί στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον!

Μάθε εύκολα και γρήγορα Ισπανικά!

Μάθε εύκολα και γρήγορα Γαλλικά!

Τελευταία Νέα

Μοιραστείτε το

Στοιχεία επικοινωνίας

Λ.Ποσειδώνος 17, Άλιμος, 17455

Phone: 210-48.11.260

Fax: 210-48.11.640

Web: technoplus.gr