Καλέστε μας σήμερα! 210 4811260|info@technoplus.gr

GMetrix Microsoft Office Specialist | Λογισμικό προετοιμασίας για την εξέταση

Αποκτήστε το GMetrix και ξεκινήστε άμεσα την προετοιμασία σας για την πιστοποίηση!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Το GMetrix είναι ένα λογισμικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε θέλει να προετοιμαστεί για την εξέταση Microsoft Office Specialist και να δοκιμάσει τις δεξιότητές του. Η πλατφόρμα GMetrix παρέχει μια online προετοιμασία για την εξέταση και test προετοιμασίας – εξάσκησης για τις πιστοποιήσεις Microsoft Office Specialist. Μέσα από τα tests οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υπολογίσουν την ετοιμότητα τους πριν από την διαδικασία της εξέτασης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από αρχάριους χρήστες των εφαρμογών Office αλλά και από όσους είναι εξοικειωμένοι. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε επακριβώς και σε πραγματικό χρόνο πώς θα είναι η επίσημη εξέταση. Στο πλαίσιο των tests, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία δοκιμασίας (testing mode) με το ίδιο χρονικό πλαίσιο που θα έχετε στην επίσημη εξέταση. Το περιβάλλον του GMetrix είναι παρόμοιο με το περιβάλλον των εξετάσεων.

Η GMetrix δημιούργησε τεστ προετοιμασίας παγκόσμιας κλάσης για να παρέχει στους χρήστες τα εργαλεία για να επιτύχουν στις επίσημες εξετάσεις Microsoft 2019.
Το GMetrix προσφέρει μια ζωντανή εμπειρία στην πράξη, που θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να επιτύχετε στις πραγματικές εξετάσεις πιστοποίησης MOS με άριστα!

Κόστος
Το bundle με τα test προετοιμασίας στοιχίζει 75 ευρώ για το Microsoft Office 2019 και περιλαμβάνει προετοιμασία για τις παρακάτω εξετάσεις:

  • Word 2019
  • Excel 2019
  • PowerPoint 2019


Η Microsoft προσφέρει στους επαγγελματίες τα εργαλεία που χρειάζονται για να συνεργαστούν και να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στο χώρο εργασίας. Είτε πρόκειται για επεξεργασία ενός εγγράφου χρησιμοποιώντας το
Word, οργάνωση και αριθμούς με το Excel και την Access, για e-mails χρησιμοποιώντας το Outlook, είτε για την ανάπτυξη ελκυστικών και διαδραστικών παρουσιάσεων χρησιμοποιώντας το PowerPoint, είτε για κοινή χρήση πληροφοριών μέσω του SharePoint και του OneNote. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες των εφαρμογών Microsoft Office είναι κρίσιμες στη σημερινή εποχή που τρέχει με τόσο γρήγορους ρυθμούς. 

Μια πιστοποίηση Microsoft Office αποδεικνύει την εξειδίκευσή σας σε απαραίτητες εφαρμογές Microsoft Office. Αξιοποιώντας την επωνυμία της Microsoft, μπορείτε να ξεχωρίσετε από το πλήθος, να προσελκύσετε, να κερδίσετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας.

Μαθητές, καθηγητές και επαγγελματίες, αντίστοιχα, έχουν αναφέρει υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας στις πιστοποιήσεις τους μετά τη χρήση του GMetrix. Η απόκτηση μιας πιστοποίησης είναι σημαντική και το υλικό μελέτης του GMetrix μπορεί να βοηθήσει.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα νέα μας σεμινάρια!

Q-English – Η Νο1 Πλατφόρμα Εκμάθησης Αγγλικών!

Business English – Γίνετε ανταγωνιστικοί στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον!

Μάθε εύκολα και γρήγορα Ισπανικά!

Μάθε εύκολα και γρήγορα Γαλλικά!

Τελευταία Νέα

Μοιραστείτε το

Στοιχεία επικοινωνίας

Λ.Ποσειδώνος 17, Άλιμος, 17455

Phone: 210-48.11.260

Fax: 210-48.11.640

Web: technoplus.gr