Καλέστε μας σήμερα! 210 4811260|info@technoplus.gr

21ος Πανελλήνιος Τελικός Microsoft Office Specialist 2023

Είστε έτοιμοι να γίνετε Πρωταθλητές της Microsoft;

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist είναι ο επίσημος διαγωνισμός δεξιοτήτων στο Microsoft Office και ο μοναδικός που υποστηρίζεται από τη Microsoft. Από το 2002 μέχρι και σήμερα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOS φιλοξενεί τους καλύτερους κάθε χώρας σε Word, Excel & PowerPoint στον Παγκόσμιο Τελικό. Μια εμπειρία ζωής για κορίτσια και αγόρια από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Στην Ελλάδα, η ACTA – Τεχνοβλαστός ΑΠΘ αναλαμβάνει τη διεξαγωγή του Ελληνικού Σκέλους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MOS (Προκριματικοί Αγώνες, Πανελλήνιος Τελικός), ως αποκλειστικός συνεργάτης της Certiport, του κορυφαίου παρόχου εξετάσεων Πιστοποίησης Πληροφορικής.

Ο ελληνικός τελικός, μια διοργάνωση της ACTA – Τεχνοβλαστός ΑΠΘ με την ευγενική χορηγία της Microsoft & της TUV AUSTRIA Hellas, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, από τις 9.00 έως τις 16.00, στον «Φάρο» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα).

Με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι 100 καλύτεροι της χώρας στο MS Word, το MS Excel και το MS PowerPoint (έκδοση 2019) θα διαγωνιστούν δια ζώσης για μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOS 2023, όπου οι νικητές θα ταξιδέψουν δωρεάν στο Orlando της Florida των Η.Π.Α. από τις 30 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2023, για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας!

Οι νέοι 13 – 22 ετών από όλη την Ελλάδα που πέρασαν με επιτυχία τους Προκριματικούς Αγώνες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στους τρεις (3) καλύτερους της χώρας!

Last Call για τα Προκριματικά:
Με την αντίστροφη μέτρηση για τον Ελληνικό Τελικό να έχει ξεκινήσει, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για συμμετοχή στους Προκριματικούς Αγώνες.
Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής σας επιθυμεί να δώσει εξετάσεις στα Προκριματικά για μια θέση στον Τελικό της 6ης Μαΐου, μπορεί να το κάνει έως τη Τετάρτη 12 Απριλίου.

Πληροφορίες:
Περισσότερες πληροφορίες, τους κανόνες μπορείτε να βρείτε εδώ και στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανελληνίου Διαγωνισμού.

 

 

Λίγα λόγια για την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist: 

Η πιστοποίηση Microsoft® Office Specialist είναι η κορυφαία απόδειξη γνώσεων των εφαρμογών Microsoft® Office με παγκόσμια εμβέλεια και αναγνώριση. Αποτελεί παγκόσμιο πρότυπο με πάνω από 1.200.000 εξετάσεις ετησίως. Ενδυναμώνει τους φοιτητές της με όλες εκείνες τις δεξιότητες, στη χρήση εφαρμογών του Microsoft Office, που απαιτούνται στο πανεπιστήμιο (πρόγραμμα Erasmus και πανεπιστήμια εξωτερικού) αλλά και σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Η εξέταση είναι διαδικτυακή, περιλαμβάνει 27 ερωτήματα (tasks) και οι μαθητές που θα λάβουν βαθμολογία άνω των 700/1000 αποκτούν την πιστοποίηση MOS και αυτόματα το επαγγελματικό τους προφίλ στην Certiport – VUE Pearson, τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποιήσεων παγκοσμίως (Microsoft, Adobe, Autodesk, …).
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα από παγκόσμια μελέτη της Microsoft.

Περιληπτικά σχετικά με την πιστοποίηση αναφέρουμε ότι:

  • Περισσότερο από το 20% όσων έχουν πιστοποίηση Microsoft Office Specialist βρίσκουν εργασία στο εξωτερικό
  • Σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες στη δεύτερη θέση των δεξιοτήτων που θα πρέπει να έχει ένας εργαζόμενος είναι η πολύ καλή γνώση του Microsoft Office. Δείτε το σχετικό Infographic.
  • Το 89% των εργοδοτών παγκοσμίως αναγνωρίζουν πως οι εργαζόμενοι που έχουν πιστοποίηση Microsoft Office Specialist έχουν αυξημένη παραγωγικότητα
  • Το 81% των εργοδοτών ισχυρίζονται πως “εξαρτώνται” περισσότερο από τους εργαζομένους τους επαγγελματικά από τότε που απέκτησαν την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist
  • Το 89% όσων έχουν πιστοποίηση Microsoft Office Specialist διεκπεραιώνουν εργασίες πιο γρήγορα και πιο εύκολα

Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα της πιστοποίησης εδώ

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελλάδα έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες στον Παγκόσμιο Τελικό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο περσινό Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist συμμετείχαν 21 χώρες και ο  Νικόλας Ραπάνης από το Ηράκλειο Κρήτης, κατέκτησε τη Δεύτερη θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο, για την χώρα μας, στο Microsoft Excel 2019.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού εδώ.

1

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα νέα μας σεμινάρια!

Q-English – Η Νο1 Πλατφόρμα Εκμάθησης Αγγλικών!

Business English – Γίνετε ανταγωνιστικοί στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον!

Μάθε εύκολα και γρήγορα Ισπανικά!

Μάθε εύκολα και γρήγορα Γαλλικά!

Τελευταία Νέα

Μοιραστείτε το

Στοιχεία επικοινωνίας

Λ.Ποσειδώνος 17, Άλιμος, 17455

Phone: 210-48.11.260

Fax: 210-48.11.640

Web: technoplus.gr