Η ομάδα μας

Μαρία Σκούντα
Μαρία ΣκούνταOnline Advertising Instructor

Η Μαρία Σκούντα είναι certified Google Adwords Practitioner σε Search, Display, Video & Mobile Advertising, καθώς και στην πλατφόρμα Google Analytics.
Είναι κάτοχος MSc in Digital Marketing από το IE Business School στη Μαδρίτη, έχοντας κάνει trainings στη Silicon Valley, CA, USA από εταιρίες παγκοσμίου φήμης του κλάδου όπως Google, Facebook, Zynga, EA Games & Symantec.
Από το 2013 είναι co-Founder και Managing Director του Digital Agency ADDO DIGITAL, με εξειδίκευση σε τομείς SEM, Display, E-Commerce, Mobile Marketing, Email Marketing, Media Planning κ.α

Δημήτρης Τζώρτζης
Δημήτρης ΤζώρτζηςSocial Media, Software, Web

Ο Δημήτρης Τζώρτζης είναι επαγγελματίας στον χώρο των πληροφοριακών συστημάτων και του λογισμικού από το 2002. Παρουσιάζει τις σειρές σεμιναρίων Social Media Marketing, SEO & Google Analytics και ειδικευμένα σεμινάρια για facebook marketing και άλλα social networks όπως το LinkedIN, Google+, Instagram, Pinterest, YouTUBE. Microsoft Technology Associate.

Παναγιώτης Χριστόπουλος
Παναγιώτης ΧριστόπουλοςMCSE, MCT

Ο Παναγιώτης Χριστόπουλος είναι πιστοποιημένος Microsoft Master Instructor στις εφαρμογές γραφείου και Microsoft Certified Systems Engineer and Internet Specialist (MCSE). Έχει 12ετή διδακτική εμπειρία σε ιδιωτικές σχολές πληροφορικής και εκπαιδευτικούς οργανισμούς με αντικείμενα εκπαίδευσης σχετικά με την πληροφορική. Είναι εισηγητής όλων των σεμιναρίων που έχουν να κάνουν με προγραμματισμό και σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Μαρίνα Μανουσοπούλου
Μαρίνα ΜανουσοπούλουGraphic Designer

Η Μαρίνα Μανουσοπούλου μετά την αποφοίτησή της από την ΑΚΤΟ εργάστηκε σε διαφημιστικές και εκτυπωτικές μονάδες ως γραφίστρια. Για τις εταιρείες αυτές σχεδιάζει εταιρικές ταυτότητες, έντυπα, διαφημιστικές καμπάνιες, περιοδικά και βιβλία. Κυρίως επιμελείται τις εκδόσεις έως την τελική τους μορφή. Από το 2008 ασχολείται και με την εκπαίδευση σε ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ, διδάσκοντας σε γραφίστες και φωτογράφους. Είναι εκπαιδεύτρια πιστοποιημένη από ΕΚΕΠΙΣ. Σαν συνεργάτης μας υλοποιεί σεμινάρια που αφορούν στις εφαρμογές της Adobe (Photoshop, Illustrator, Indesign, Premier).

Γωγώ Παπαδοπούλου
Γωγώ ΠαπαδοπούλουΠιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων

Η Γωγώ Παπαδοπούλου διαθέτοντας εμπειρία 23 ετών στην εκπαίδευση, διδάσκει το σεμινάριο Train the Τrainers από το 2005. Εργάζεται ως ανεξάρτητη σύμβουλος ανάπτυξης & εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε θέματα business skills με σημείο αιχμής την παρακίνηση και εκπαίδευση προσωπικού. Διευθύνει τη διεπιστημονική ομάδα της gpseminars (www.gpseminars.gr) αναλαμβάνοντας εκπαιδευτικά έργα και άλλες υπηρεσίες για εταιρίες, φορείς, εκπαιδευτικούς και γονείς. Διαθέτοντας μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, εργάστηκε ως διοικητικό και διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλους οργανισμούς μέριμνας και εκπαιδευτικούς φορείς.

Μιχαλίτσα Παπασωτηρίου
Μιχαλίτσα ΠαπασωτηρίουMicrosoft Office Specialist Master Instructor (MMI)

H Μιχαλίτσα Παπασωτηρίου είναι πιστοποιημένη Microsoft Office Specialist Master Instructor (MMI). Έχει γνώσεις αρχιτεκτονικών και σχεδιαστικών προγραμμάτων. Έχει 10ετή διδακτική εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής σε ενήλικες και παιδιά και από το 2010 συνεργάζεται μαζί μας ως εισηγήτρια Microsoft Office και υπεύθυνη ακαδημαϊκής υποστήριξης.

Μαρία Κοτίνη
Μαρία ΚοτίνηΥπεύθυνη Εκπαιδευτικής Υποστήριξης Σεμιναρίων

Η Μαρία Κοτίνη είναι συνεργάτης της Technoplus από το 2009 και είναι Υπεύθυνη Εκπαιδευτικής Υποστήριξης Σεμιναρίων. Το μεγαλύτερο κομμάτι των αρμοδιοτήτων της σχετίζεται με την προώθηση, την υλοποίηση και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της εταιρίας.

Νεκτάριος Ζεϊμπέκης
Νεκτάριος ΖεϊμπέκηςMarketing & Πωλήσεις

Ο Νεκτάριος Ζεϊμπέκης διαθέτει έναν αποτελεσματικό συνδυασμό γνώσης και εμπειρίας, τόσο στο χώρο του Marketing, όσο και των Πωλήσεων. Η 25ετής πορεία του περνάει από θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές Διαφημιστικές εταιρείες, σε μεγάλους Τηλεοπτικούς σταθμούς και σε Εμπορικές επιχειρήσεις, με θετικά αποτελέσματα ακόμα και σε αυτή την περίοδο. Έχει σπουδάσει Marketing & Διοίκηση Πωλήσεων.