Καλέστε μας σήμερα! 210 4811260|info@technoplus.gr

Συνεργασία με Microsoft | Εκπαίδευση στο “Office 365 for Non Profits”

Τίτλος εκπαίδευσης: Cloud for Good Days: Μια πρωτοβουλία από τη Microsoft Ελλάς με στόχο την εκπαίδευση MKO στο Office 365

 

Η Microsoft Ελλάς, ανέθεσε στον φορέα μας Technoplus, την πραγματοποίηση της εκπαίδευσης “Cloud for Good Days”, μια σειρά από δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια στη σουίτα Office 365 τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε εκπροσώπους ΜΚΟ. Η εκπαίδευση χωρίστηκε σε 2 φάσεις με συνολική διάρκεια 36 ωρών. Στην πρώτη φάση οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εργαλεία και τις δυνατότητες του Office 365 στο Cloud, ενώ στη δεύτερη φάση εξοικειώθηκαν με την τοπική εγκατάσταση του Office 365 σε συνεργασία με το Cloud.

 

Συμμετέχοντας στα σεμινάρια “Cloud for Good Days”, οι εκπρόσωποι ΜΚΟ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πιο αποτελεσματική διαχείριση και αξιοποίηση του Office 365, το κατεξοχήν εργαλείο ενίσχυσης της συνεργασίας και της παραγωγικότητας και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στα χαρακτηριστικά που παρέχει σε περιβάλλον Cloud. Η λύση του Office 365 επιτρέπει στους ΜΚΟ να αφοσιώνονται στην αποστολή τους, χωρίς να πρέπει να υπερβούν τεχνικά εμπόδια, υλοποιώντας το έργο τους ακόμη πιο αποτελεσματικά, χάρη στην καινοτομία που προσφέρει η τεχνολογία Cloud.

 

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος παροχής δωρεάν λογισμικού της Microsoft, το οποίο έχει στόχο να εκσυγχρονίσει και να αναβαθμίσει τους οργανισμούς με καινοτόμες τεχνολογίες, παρέχοντας τους μεγαλύτερη ευελιξία ώστε να μπορούν να πετυχαίνουν περισσότερα προς όφελος της κοινωνίας.

 

Ευχαριστούμε θερμά τη Microsoft για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για ακόμα μια φορά και μας ανέθεσε την εκπαίδευση των δικών της εφαρμογών σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Related Posts