ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Έναρξη Νέου Σεμιναρίου: Ιούλιος 2017

Έκπτωση -20% και Δωρεάν Παρακολούθηση στο WordPress Plugins για Άμεση Εγγραφή!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές πλέον μέσο για να φτιάξετε έναν ιστότοπο (site) ή ιστολόγιο (blog) ωραία και απλά και να δημοσιεύετε κάθε είδους περιεχόμενο. Διατίθεται δωρεάν και είναι ελεύθερο λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σας!
Το 27% ολόκληρου του διαδικτυακού κόσμου πλέον χρησιμοποιεί WordPress, από τα πιο απλά blogs για χόμπι μέχρι τα μεγαλύτερα websites. Παραπάνω από 60 εκατομμύρια χρηστές του E-Commerce έχουν εμπιστευτεί το WordPress από μικρές επιχειρήσεις, καλλιτέχνες μέχρι και από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως το TIME και το CNN.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο WordPress και δείτε πώς γίνεται η κατασκευή, η διαχείριση και η ανανέωση ενός site με WordPress, πώς μπορεί το συγκεκριμένο site να “απογειωθεί” και πώς βέβαια “βγαίνει” Online.
Δείτε πώς το WordPress φροντίζει για το SEO του site σας και ποιες είναι οι premium υπηρεσίες που προσφέρει.
Δείτε ποια είναι τα καλύτερα πρόσθετα εργαλεία (45.000 Plugins) που αναπτύσσουν και επεκτείνουν την απίστευτη λειτουργικοτητα του και δημιουργήστε site ή ένα blog γρήγορα, εύκολα και με χαμηλό κόστος.

To σεμινάριο έχει πρακτικό χαρακτήρα, κάτι το οποίο σημαίνει ότι με την λήξη του οι συμμετέχοντες θα έχουν ήδη έτοιμη την δική τους σελίδα για να την εκμεταλλευτούν με τον τρόπο που επιθυμούν.

Το σεμινάριο απευθύνεται:

  • Σε ιδιώτες ή επαγγελματίες  που επιθυμούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την κατασκευή, συντήρηση και διαχείριση μιας εντελώς δωρεάν και εύκολης στη χρήση ιστοσελίδας ή ενός ιστολογίου (blog) χωρίς γνώσεις προγραμματισμού
  • Σε αρθρογράφους που θέλουν να δημιουργούν και να συντηρούν το προσωπικό τους ιστολόγιο
  • Σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μια καριέρα σαν Web Designers-Developers και να γίνουν Power-Users στη διαχείριση μιας πλατφόρμας WordPress
  • Σε web designers που θα ήθελαν να εμβαθύνουν και να βελτιώσουν το γνωστικό τους επίπεδο στον τομέα του Web Development και να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία

 


Συνοπτικά περιεχόμενα σεμιναρίου:

WordPress
WordPress Plugins