ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Έναρξη νέου Σεμιναρίου: Δεκέμβριος 2017

Εγγραφείτε έγκαιρα με 20% Έκπτωση!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Το Σεμινάριο Joomla | Κατασκευή & Διαχείριση Ιστοσελίδων είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε στο χώρο του Web Design. To Joomla 3.6 είναι μια βραβευμένη δωρεάν open source εφαρμογή, με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε δυναμικές ιστοσελίδες.

Τα πλεονεκτήματα του είναι πολλά και το σημαντικότερο όλων βέβαια είναι η ευκολία του στη χρήση, κάτι που το έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές. Σημαντικό επίσης είναι ότι μπορούμε να εισάγουμε στην ιστοσελίδα μας κείμενο, εικόνες, βίντεο, μουσική ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστούμε! Η κατασκευή, η προσθήκη υλικού και η ανανέωση της ιστοσελίδας γίνεται εύκολα και γρήγορα και κυρίως χωρίς γνώσεις προγραμματισμού!

Υπάρχουν πάρα πολλά CMS (Content Management Systems) στην αγορά, αλλά το Joomla, εδώ και πολύ καιρό, παραμένει από τα πιο δημοφιλή. Πρόσφατα το Joomla ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια downloads διαθέτοντας περισσότερα από 8.500 extensions. Ολοένα και περισσότεροι Web Developers επιλέγουν να αναπτύσσουν sites με αυτό και όχι με συμβατικούς τρόπους.

Το Joomla έχει χρησιμοποιηθεί για Εταιρικά sites και portals, Online περιοδικά και εφημερίδες, e-shops, Ιστοσελίδες κρατικές και Εκπαιδευτικών και μη κερδοσκοπικών Οργανισμών. (Harvard University, University of Oklahoma, PlayShakespeare.com)

Το σεμινάριο “Joomla | Κατασκευή & Διαχείριση Ιστοσελίδων” απευθύνεται:

  • Σε ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιώτες, φοιτητές και σε όσους θέλουν να δημιουργούν και να διαχειρίζονται άμεσα τις δικές τους ιστοσελίδες εύκολα και με απλά βήματα.
  • Σε κάθε μικρή ή μεσαία εταιρία που χρειάζεται να δημιουργήσει ένα site με χαμηλό κόστος, έχοντας τη δυνατότητα να το επεξεργάζεται άμεσα, όποτε χρειαστεί.
  • Σε εταιρείες που θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους έτσι ώστε να διαχειρίζεται και να ενημερώνει το εταιρικό web site ή portal.
  • Σε άτομα που γνωρίζουν Dreamweaver ή άλλες εφαρμογές δημιουργίας ιστοσελίδων και θέλουν να μάθουν να χρησιμοποιούν τέτοιου είδους εργαλεία.

 

Διάρκεια: 16 ώρες
Ημερομηνίες: Θα ανακοινωθούν
Εισηγητής: Χριστόπουλος Παναγιώτης
Κόστος: 235€ – 20% Early Booking > 188€
Δυνατότητα για 4 Άτοκες Δόσεις με Πιστωτική Κάρτα!

 

Συνοπτικά Περιεχόμενα Σεμιναρίου Joomla 3.6:

Content Management Systems και Εισαγωγή στο Joomla
Βασική Διαχείριση – Administration
Users, Δικαιώματα, Ρυθμίσεις Ασφαλείας, Front end – Back End
Οργάνωση του περιεχομένου που πρόκειται να δημοσιευτεί
Δημιουργία Μενού και Εργαλείων Πλοήγησης
Extension και Modules

 

Πιστοποιημένες γνώσεις από το φορέα πιστοποίησης Infotest

Μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εξεταστική διαδικασία και να γίνουν πιστοποιημένοι χρήστες Joomla, αποκτώντας το πιστοποιητικό :

infotest_joomla_specialist