Εάν νιώθετε ότι έχετε μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τους μαθητές σας στη χρήση του υπολογιστή και των τεχνολογικών μέσων τότε το σεμινάριο e-class θα σας λύσει τα χέρια. Θα γίνετε expert στην αναζήτηση πληροφοριών και το πιο σημαντικό θα μάθετε να χρησιμοποιείτε εργαλεία που σας βοηθούν στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού.

Ένας διαδραστικός πίνακας από μόνος του μπορεί να είναι εντυπωσιακός αλλά στην πραγματικότητα αυτό που θα προβληθεί στον πίνακα είναι αυτό που θα παρακινήσει τους μαθητές να συμμετέχουν και να γίνεται το μάθημα ζωντανό.

Θα μάθετε να δημιουργείτε διαδραστικά τεστ πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχισης με εικόνες και ήχους και να τα βλέπουν οι μαθητές σας από το internet. Θα δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε on line ή εκτυπώσιμα σταυρόλεξα ή ακροστιχίδες, πως να βρίσκετε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και πως να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά ένα πρόγραμμα δημιουργίας εκπαιδευτικού υλικού.

Μετά από το σεμινάριο e-class η τάξη σας δε θα είναι ποτέ η ίδια. Οι μαθητές σας θα εντυπωσιάζονται με τα διαδραστικά τεστ και παιχνίδια που θα τους παρουσιάζετε και έτσι θα τους αποδείξετε ότι υπάρχει και η δημιουργική πλευρά του διαδικτύου και των υπολογιστών.

 

Το σεμινάριο “eclass” απευθύνεται σε:

  • Δασκάλους – Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης
  • Εισηγητές σεμιναρίων πληροφορικής
  • Εκπαιδευτές που επιθυμούν να δημιουργήσουν εκπαιδευτικό e-υλικό

Προαπαιτούμενες γνώσεις για να συμμετέχετε στο σεμινάριο:

  • Γνώση Windows και διαχείρισης αρχείων
  • Γνώση Internet Explorer
  • Βασική Γνώση Word

 

Διάρκεια: 6 ώρες
Ημερομηνίες: Θα ανακοινωθούν
Εισηγητής: Παπασωτηρίου Μιχαλίτσα
Κόστος: 90€