Οι επιχειρήσεις χρειάζονται 4 διαφορετικούς τύπους ανθρώπων:

  • τον άνθρωπο της σκέψης,
  • τον άνθρωπο της δράσης,
  • τον κοινωνικό άνθρωπο και
  • τον άνθρωπο της πρώτης γραμμής.

Peter Drucker, Αυστριακός γκουρού του Management (1909–2005)

Μία επαγγελματίας Γραμματέας είναι πάντα ο αφανής ήρωας σε μια περίπλοκη επιχειρηματική καθημερινότητα, που προϋποθέτει ανεπτυγμένες δεξιότητες διαχείρισης πολλαπλών και διαφορετικών θεμάτων ταυτόχρονα!

Θεωρητικά, είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς ποια είναι η ιδανική Γραμματέας. Πρακτικά και σύμφωνα με διεθνείς έρευνες ανθρώπινου δυναμικού, μπορούμε σήμερα να ορίσουμε τα βασικά εκείνα στοιχεία που διαφοροποιούν μια επαγγελματία του χώρου από μία «ερασιτέχνη».

Επιστημονικός υπεύθυνος για το σεμινάριο “Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Γραμματέας” και βασική εισηγήτρια είναι η Γωγώ Παπαδοπούλου, Σύμβουλος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων www.gpseminars.gr .

Οι εκπαιδευόμενοι εργάζονται ομαδικά και ανακαλύπτουν τις έννοιες που τους ενδιαφέρουν μέσα από δημιουργικά παιχνίδια – ασκήσεις, πραγματικά σενάρια, παραδείγματα, χρήση του διαδικτύου, παιχνίδια ρόλων και προσομοίωσης. Ο εισηγητής κρατά το ρόλο του διευκολυντή, εφαρμόζοντας τις αρχές της δραματοποιημένης εκπαίδευσης.

Σκοπός του σεμιναρίου Γραμματέων Certified Professional Secretaries
To σεμινάριο Γραμματέων Certified Professional Secretaries απευθύνεται σε:
Περιεχόμενα σεμιναρίου Γραμματέων Certified Professional Secretaries

 

Διάρκεια: 24 ώρες
Ημερομηνίες: Θα ανακοινωθούν
Εισηγήτρια: Παπαδοπούλου Γωγώ
Κόστος: 440€

 

Πιστοποιημένες γνώσεις από το φορέα πιστοποίησης ACTA:
Μετά το τέλος του σεμιναρίου γραμματέων έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε εξεταστική διαδικασία και να γίνετε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Γραμματέας αποκτώντας το πιστοποιητικό:

cps