ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Έναρξη Νέου Σεμιναρίου: Μάιος 2017

Early Booking -30% & Δυνατότητα για 4 Άτοκες Δόσεις Με Πιστωτική Κάρτα!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο που οι άνθρωποι επικοινωνούν, αναζητούν και διαχέουν πληροφορίες, ανεξαρτήτως τομέα. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 50% των Ελλήνων είναι ενεργοί χρήστες των Social Media ενώ 1 στους 3 δηλώνει ότι τα χρησιμοποιεί γιατί τα θεωρεί σημαντικό εργαλείο της εποχής για ψηφιακή πληροφόρηση, αναζήτηση, επικοινωνία και συναλλαγές.

Τα παραπάνω έχουν καταστήσει την προβολή μιας επιχείρησης μέσω των Social Media απαραίτητη. Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι τα Social Media έχουν πολλή μεγάλη απήχηση στο κοινό και άρα μπορούν να στηρίξουν την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Το βασικότερο πλεονέκτημα τους είναι η δυνατότητα προβολής σε στοχευόμενο κοινό με χαμηλό κόστος και επίσης μια ποικιλία δωρεάν υπηρεσιών και λειτουργιών που μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε εύκολα το κοινό. Το σεμινάριο Social Media Marketing θα σας παρουσιάσει ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό Social Media Marketing Plan, το οποίο θα οδηγήσει στην αύξηση της αναγνωσιμότητας ενός brandname, στην διεύρυνση της βάσης πελατών και συνεπώς στην αύξηση των πωλήσεων.

Το σεμινάριο διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία από το 2011 από την Technoplus έχοντας βοηθήσει και υποστηρίξει πολλές εταιρίες αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες να επιτύχουν στην δημιουργία και στην αποτελεσματική διαχείριση των Social Media ακόμα και για λογαριασμό τρίτων. Η ύλη και το περιεχόμενο του συνεχώς ανανεώνεται και αναβαθμίζεται ακολουθώντας όλες τις αλλαγές, εξελίξεις και επιλογές που δίνουν τα Social Media.


Το σεμινάριο απευθύνεται:

 • Σε ιδιώτες που θέλουν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να μάθουν να διαχειρίζονται την προβολή κάποιας εταιρίας στα Social Media (επί πληρωμή)
 • Σε ιδιώτες-επαγγελματίες που θέλουν να ενδυναμώσουν το όνομα και το προφίλ μιας επιχείρησης και να να αυξήσουν την επισκεψιμότητα μιας εταιρικής ιστοσελίδας
 • Σε επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν μια ολοκληρωμένη επαγγελματική παρουσία της επιχείρησης τους στα πιο δημοφιλή Social Media
 • Σε επαγγελματίες που θέλουν να διατηρούν ενεργό το υπάρχον πελατολόγιο τους αλλά και να το ανανεώνουν συνεχώς με νέους υποψήφιους

 

Θεματικές Ενότητες  Ημερομηνία και ώρα
Facebook Θα ανακοινωθούν
YouTube | Google+ Θα ανακοινωθούν
Twitter | Instagram Θα ανακοινωθούν
LinkedIn | Pinterest Θα ανακοινωθούν

 

Κόστος:
Α. 245€ – 30% Ειδική Έκπτωση Early Booking > 171,50€ 
B. Δυνατότητα για 4 Άτοκες Δόσεις με Πιστωτική Κάρτα.
Γ. Εναλλακτικά Προκαταβολή 50€ και εξόφληση του υπολοίπου πριν την έναρξη.
Δ. Συνολική Διάρκεια Σεμιναρίου: 16 ώρες 

 

Προβληθείτε μέσω του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου του κόσμου
Προωθήστε τις υπηρεσίες σας μεγιστοποιώντας το θετικό αποτέλεσμα
Προβληθείτε σωστά και μεθοδικά

Το Facebook, το μεγαλύτερο δίκτυο Social Media, ξεκίνησε το 2004 και μέχρι σήμερα έχει προκαλέσει την μεγαλύτερη αλλαγή των τελευταίων ετών στον τρόπο που χρησιμοποιούμε το Internet. Στην Ελλάδα οι χρήστες του έχουν ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια και ξοδεύουν κατά μέσο όρο ημερησίως 2 ώρες περίπου σε αυτό. Το Facebook πλέον δεν είναι μόνο ένας τρόπος να δικτυωθούμε σε προσωπικό επίπεδο αλλά και για να επικοινωνήσουμε, να διαφημιστούμε, να αναζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να χτίσουμε μια σωστή εικόνα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μέσω μιας Facebook Page μια επιχείρηση μπορεί να αυξήσει το κοινό της, να επικοινωνήσει με αυτό και να χτίσει μια νέα «κοινωνική» ομάδα με κεντρικό άξονα τις υπηρεσίες της. Σύμφωνα με μελέτες, το 50% των χρηστών ακολουθούν τις αγοραστικές συνήθειες των φίλων τους στο Facebook και επιπλέον το 40% επιλέγει να κάνει αγορά μόνο από επιχειρήσεις που έχουν παρουσία στο Facebook. Εξίσου σημαντικό επίσης είναι ότι οι Facebook Pages βοηθούν πολύ στο SEO μιας ιστοσελίδας ή ενός blog.

Κατά συνέπεια, το Marketing Plan κάθε επιχείρησης σήμερα οφείλει να καταλαμβάνεται σε μεγάλο ποσοστό από το Facebook έτσι ώστε να έχει μια σωστή παρουσία στα Social Media αλλά και διότι αποδεδειγμένα οι προωθητικές ενέργειες μέσω Facebook έχουν σαν αποτέλεσμα αύξηση των εσόδων.

Δικτυωθείτε με 340 εκ. χρήστες μέσω του Google+
Δείτε ποιά είναι η επαγγελματική χρήση του YouTube
 

To GooglePlus ξεκίνησε να λειτουργεί το 2011 με πολύ λίγους χρήστες και μέσα σε δύο χρόνια περίπου έχει φτάσει στη τρίτη θέση όλων των Social Media. Πρόκειται για το κοινωνικό δίκτυο της Google, τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως, κάτι που αυτομάτως αυξάνει τις πιθανότητες να εμφανιστεί ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης μια ιστοσελίδα. Εκτός αυτού, το GooglePlus έχει σημαντικές δωρεάν υπηρεσίες (π.χ. Hangouts), τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί μια επιχείρηση για να επικοινωνήσει με τους υποψήφιους πελάτες της.

Το YouTube είναι μια πλατφόρμα διαμοιρασμού videos, η οποία ανήκει και αυτή πλέον στηGoogle. Έχει περίπου ένα δισεκατομμύριο χρήστες και τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει σημαντική αξία για τo Marketing πολλών επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τοYouTube πλέον γιατί μέσω αυτού προσεγγίζουν ένα μεγάλο κοινό, προβάλλουν τις εμπειρίες των ευχαριστημένων πελατών τους, ενημερώνουν για νέες υπηρεσίες και προϊόντα. Η επίδραση της εικόνας και του video στο Marketing είναι πλέον σημαντική διότι το οπτικοακουστικό υλικό βοηθάει πολύ τον ενδιαφερόμενο να κατανοήσει πλήρως τα οφέλη μιας υπηρεσίας πριν προχωρήσει σε αγορά.

Τοποθετήστε την επιχείρηση σας στον “χάρτη” των Social Media
Εκμεταλλευτείτε την δύναμη της φωτογραφίας

Η παρουσία μιας επιχείρησης στα Social Networks συμπληρώνεται με την δημιουργία και την διαχείριση εταιρικών λογαριασμών και σε άλλες πλατφόρμες όπως το Twitter και το Instagram. Δείτε τα οφέλη του καθενός:

Twitter

 • Πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών και διάδρασης που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν και να συμμετέχουν σε συζητήσεις κάθε είδους
 • Δυνατότητα να παρουσιάσει κάποιος ένα Brandname όπως επιλέξει
 • Άμεση ανταπόκριση για οτιδήποτε νέο
 • Δυνάτοτητα άμεσης προσέγγισης σε υποψήφιος ενδιαφερόμενους
 • Άμεση ενημέρωση για τις ενέργειες του ανταγωνισμού

Instagram

 • Ιδιαίτερα δημοφιλές στους νέους με 500 εκατομμύρια χρήστες σήμερα.
 • Δείξτε στους πελάτες σας αυτό ακριβώς που θα αγοράσουν, δημιουργήστε τους προσδοκίες στις οποίες μπορείτε να ανταποκριθείτε.
 • Λειτουργεί πάρα πολύ καλά με το Facebook, στο οποίο προβάλλονται σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις.
 • Ο συνδυασμός της δύναμης της εικόνας με αυτής του βίντεο είναι εξασφαλισμένα επιτυχής.
 • Δυνατότητα να ανακαλύψουμε νέα κοινά και να μοιραστούμε περιεχόμενο και σε άλλα κανάλια.

Γίνετε Τέλειοι σε αυτό που κάνετε
Εκμεταλλευτείτε την δύναμη της φωτογραφίας
Συνδεθείτε με τους πελάτες σας και μάθετε τι τους αρέσει 

Η παρουσία μιας επιχείρησης στα Social Media ολοκληρώνεται με το LinkedIn και το Pinterest. Δύο τελείως διαφορετικές πλατφόρμες και κοινό άξονα την σωστή και δομημένη προβολή μιας επιχείρησης. Δείτε τα οφέλη του καθενός:

LinkedIn

 • Ο πιο επιτυχημένος ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματίες στον κόσμο, με περισσότερους από 100 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.
 • Αναζήτηση εργασίας, δημιουργία δικτύου επαφών, ενημέρωση για τα νέα όλων των κλάδων δραστηριοποίησης.
 • Εστιάζει στη διασύνδεση επαγγελματιών, με σκοπό τη διεύρυνση του επαγγελματικού τους κύκλου, την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών και την αξιοποίηση νέων ευκαιριών καριέρας.

Pinterest

 • Δυνατότητα για προβολή υπηρεσιών και προϊόντων με αισθητικά όμορφο τρόπο
 • Μεγάλη σημασία στην εικόνα
 • Απλό και εύκολο στη χρήση
 • Ιδιαίτερη απήχηση στις γυναίκες, κοινό που όλοι θέλουμε να το κατακτήσουμε


Συνοπτικά περιεχόμενα σεμιναρίου ανά εκπαιδευτική ενότητα:

Facebook
Youtube
Google+
Twitter
Instagram
LinkedIn
Pinterest