ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Έναρξη Νέου Σεμιναρίου: Μάιος 2017

Ειδική Έκπτωση -20% για Άμεση Εγγραφή!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Το Facebook είναι παγκοσμίως το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αριθμεί περισσότερους από 1,5 δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει περισσότερους από 4.6 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες. Επομένως στην ερώτηση “Γιατί είναι απαραίτητη η επαγγελματική παρουσία της επιχείρησης μου στο Facebook;” η απάντηση είναι απλή: Γιατί εκεί βρίσκονται οι καταναλωτές!
Πολλές επιχειρήσεις πλέον αξιώνουν ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό του marketing τους στην ορθή ανάπτυξη και διαχείριση μίας Facebook Page.

Η δημιουργία μίας σωστής επαγγελματικής σελίδας στο Facebook και η επαγγελματική διαχείρισή της βοηθάει τις επιχειρήσεις να κάνουν γνωστό το προϊόν ή την υπηρεσία τους σε στοχευμένο κοινό που τις ενδιαφέρει (εν δυνάμει πελάτες της επιχείρησης) και άρα να αυξήσουν το πελατολόγιο τους ενώ με την επιλογή του κατάλληλου περιεχομένου μπορούν να αυξήσουν την πιστότητα των καταναλωτών τους καθώς και την συχνότητα αγοράς.

Το σεμινάριο Advanced Facebook Marketing and Advertising θα σας παρουσιάσει με ολοκληρωμένο τρόπο το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και θα σας εκπαιδεύσει στο πώς να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει για την προβολή και προώθηση της επιχείρησής σας.
Μέσα από το σεμινάριο θα μάθετε πώς να χειρίζεστε με επιτυχία επαγγελματικές σελίδες στο Facebook και πώς να χτίσετε μία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια με στόχο να αυξήσετε τις επισκέψεις στο site σας, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να αναπτύξετε το πελατολόγιο σας.

Το Σεμινάριο Advanced Facebook Marketing and Advertising απευθύνεται:

  • Σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να διατηρούν μία επιτυχημένη επαγγελματική σελίδα στο Facebook και να προωθούν μέσω Facebook τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε Ελλάδα και Εξωτερικό
  • Σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο του Social Media Marketing
  • Στα στελέχη marketing και πωλήσεων μεγάλων επιχειρήσεων που θέλουν να είναι ενημερωμένοι για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης που προσφέρει το Facebook
  • Σε ιδιώτες που θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες τους

 

Διάρκεια: 12 ώρες
Ημερομηνίες: Θα ανακοινωθούν
Εισηγητής: Σκούντα Μαρία
Κόστος: 220€ – 20% Early Booking > 176€
Δυνατότητα για 4 Άτοκες Δόσεις με Πιστωτική Κάρτα!

 

Συνοπτικά Περιεχόμενα σεμιναρίου:

Η παρουσία του Facebook στην Ελλάδα
Τρέχουσα κατάσταση – Challenges
Page, Profile ή Group?
Ο ρόλος ενός εταιρικού business page
Customized Structure & Design του Business Page
Content Management
Facebook Ads
Διαχείριση καμπανιών με το Facebook Ads Manager
Διαχείριση πολλαπλών σελίδων & διαφημίσεων μέσω του Business Manager
Μέτρηση αποτελεσματικότητας της παρουσίας
Διαχείριση κρίσεων
Εργαλεία για Community Building