ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Έναρξη Νέου Σεμιναρίου: Ιούνιος 2017

Εγγραφείτε Άμεσα με 20% Έκπτωση!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Στo σεμινάριο AdWords δεν θα δείτε άλλη μία θεωρητική παρουσίαση με powerpoint γιατί πραγματοποιείται μέσα από πραγματικά παραδείγματα και case studies. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου AdWords θα ανοίξουμε και θα δούμε λογαριασμούς με πραγματικά δεδομένα, θα εντοπίσουμε συχνά λάθη και παραλείψεις των χρηστών και μέσα από την πρακτική θα κατανοήσουμε τη μεθοδολογία εργασίας με τις διαφημίσεις AdWords.

Το Σεμινάριο AdWords είναι η βάση για να χτίσετε μία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια στο Google. Αν μόλις ξεκινήσατε να ασχολείστε ή θέλετε να μπείτε στον κόσμο της Διαφήμισης στο Internet, τότε αυτό είναι το σεμινάριο που θα σας λύσει τα χέρια.
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα έχετε κατανοήσει πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα των διαφημίσεων Adwords, πως είναι δομημένη μία καμπάνια και με ποιο τρόπο δημιουργούνται οι διαφημίσεις και οι λίστες με τα Keywords.
Θα μιλήσουμε επίσης για Google Analytics, για Conversion Tracking, θα δούμε τις επιλογές διαφήμισης που μας παρέχει το σύστημα Google Adwords και θα εξηγήσουμε τον τρόπο με τον οποίο χρεώνονται οι διαφημίσεις.

H εισηγήτρια του σεμιναρίου, Μαρία Σκούντα, είναι Certified Google AdWords Practitioner σε Search, Display, Video & Mobile Advertising, καθώς και στην πλατφόρμα Google Analytics και έχει πολυετή εμπειρία στην Εκπαίδευση αλλά και στην επαγγελματική χρήση των Google Adwords. Είναι κάτοχος MSc in Digital Marketing από το IE Business School στη Μαδρίτη και θα εξηγήσει όλες τις λειτουργίες με τον απλούστερο τρόπο έτσι ώστε με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου να είστε σε θέση να διαχειριστείτε μόνοι σας το λογαριασμό σας στο AdWords.

Το σεμινάριο διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία από το 2009 έχοντας βοηθήσει περισσότερους από 600 επαγγελματίες στην αξιοποίηση των πολλαπλών δυνατοτήτων διαφήμισης μέσω των Google AdWords.

To Internet Advertising είναι από τους ελάχιστους εργασιακούς τομείς που σημειώνει άνοδο εν μέσω κρίσης. Η διαφήμιση στο Internet αυξάνεται συνεχώς. Ταυτόχρονα αυξάνεται και ο χρόνος που αφιερώνει ο Έλληνας καταναλωτής στο Internet. Παράλληλα, μειώνεται όλο και περισσότερο ο χρόνος που οι καταναλωτές αφιερώνουν στην τηλεόραση.

Το σεμινάριο απευθύνεται:

  • Σε εργαζόμενους στο τμήμα marketing που θέλουν να κατανοήσουν σύντομα και πρακτικά τον τρόπο διαφήμισης με Google AdWords
  • Σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργούν και να διαχειρίζονται διαφημιστικές καμπάνιες στο Google
  • Σε εταιρείες που θέλουν να κατανοήσουν τη λειτουργία της διαφήμισης με Google AdWords για να μπορούν να καθοδηγήσουν και να ελέγξουν τη διαφημιστική τους έτσι ώστε να μην γίνεται σπατάλη χρημάτων
  • Σε διαφημιστές που ξεκινούν τώρα την ενασχόλησή τους με το Internet Advertising με AdWords
  • Σε διαφημιστικές εταιρείες που θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στη διαφήμιση με Google AdWords
  • Σε ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να διαφημιστούν στο Internet
  • Σε ιδιώτες που θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες τους
  • Σε όλους όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν μία νέα καριέρα ως Internet Advertisers

 

Διάρκεια: 12 ώρες
Ημερομηνίες & ώρες: Θα ανακοινωθούν
Εισηγητής: Σκούντα Μαρία
Κόστος:  220€ – 20% Early Booking > 176€
Δυνατότητα για 3 Άτοκες Δόσεις με Πιστωτική Κάρτα!


Δωρεάν Παροχές σεμιναρίου Adwords:

  • Πλούσιο συνοδευτικό υλικό απευθείας στο e-mail σας
  • Ένα κουπόνι διαφήμισης Google Adwords, που αντιστοιχεί σε διαφήμιση αξίας 75€, για να ξεκινήσετε!

 

Συνοπτικά Περιεχόμενα Σεμιναρίου:

Εισαγωγή στην Online Διαφήμιση
Εισαγωγή στο Google AdWords
Προσφορές, Budgets & Πληρωμές
Στατιστικά
Βελτιστοποίηση Καμπάνιας
Google Display Network – Διαφημιστείτε στα μεγαλύτερα Sites!
Εισαγωγή στα Εργαλεία AdWords
Remarketing – Φέρτε πίσω τους χαμένους πελάτες
Δημιουργία YouTube Καμπάνιας
Basic Google Analytics
Return on Investment