Η Technoplus – Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε. είναι μία εταιρία με 17ετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης πληροφορικής. Είναι η πρώτη που ενέταξε την εκπαίδευσή της στα πρότυπα της επίσημης πιστοποίησης Microsoft Office Specialist και το πρώτο Microsoft IT Academy στην Ελλάδα. Επίσης είναι Authorized Testing Center της Microsoft από το 1998 και Adode Certified Associate.
Έχει υλοποίησει με επιτυχία πάρα πολλές εκπαιδεύσεις σε εταιρικούς πελάτες μεταξύ των οποίων είναι η Cosmote, οι Γιατροί SOS, η JetOil, η Νέα Τηλεόραση, η Τoyota, η Ιντραλότ, η Chipita, η Hellas OnLine, ο Χρυσός Οδηγός και η Metlife Alico.
Στις αρχές του 2014 ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε συνεργασία με την Cosmote η υλοποίηση μαθημάτων για ενήλικες και παιδιά σε Πρέσπες και Σαμοθράκη στα πλαίσια του προγράμματος «O κόσμος μας, εσύ».

Η φιλοσοφία εκπαίδευσης που χρησιμοποιεί η Technoplus βασίζεται στη μέθοδο Project Based Learning κατά την οποία οι εκπαιδευόμενοι ολοκληρώνουν τους εκπαιδευτικούς στόχους μέσα από παραδείγματα και business case studies. 

“Κέντρο Δια Βίου Μάθησης”

Από το 2013 η εταιρία μας πιστοποιήθηκε με άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού) του Υπουργείου Παιδείας (www.eoppep.gr) ως “Technoplus – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1”, με Κωδ. Αδείας 2100181 και διακριτικό τίτλο TECHNOPLUS A.E. – ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.1.
Η αδειοδότηση αυτή σηματοδοτεί ότι μέσω των υπηρεσιών της, του προσωπικού της και των εγκαταστάσεων της η Technoplus παρέχει βελτίωση των επαγγελματικών προσόντων του ανθρώπινου δυναμικού και διευκόλυνση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Η κατάρτιση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της και των εκπαιδευτών της ενισχύεται και ανανεώνεται συνεχώς με σκοπό πάντοτε την άμεση σύνδεση με τα αντίστοιχα επαγγελματικά περιγράμματα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων τα οποία συμβάλλουν στην αναγνωρισιμότητα στην αγορά εργασίας.

Οι Εγκαταστάσεις μας

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο βρίσκεται 100 μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ Καλλιθέας. Είναι εύκολα προσβάσιμο από οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας ή του Πειραιά μέσω του τρένου αλλά και των ανταποκρίσεων όλων των υπολοίπων μέσων μαζικής μεταφοράς. Στις εγκαταστάσεις μας (320 τ.μ.) περιλαμβάνονται πέντε αίθουσες σεμιναρίων χωρητικότητας από 8 έως 24 ατόμων, κατάλληλα εξοπλισμένες με όλα τα τεχνολογικά μέσα διδασκαλίας (διαδραστικοί πίνακες, projectors, laptops), και χώροι αναμονής-υποδοχής.

Οι Στόχοι μας

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη Εκπαίδευση σε θέματα και τομείς που σχετίζονται με την παρουσία, τους τρόπους προβολής και διαφήμισης μιας επιχείρησης στο Internet, την επαγγελματική διαχείριση των Social Media. με την αποδοτικότητα των εργαζομένων στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές  αλλά και ζητήματα προσωπικής ανάπτυξης.
Τέλος, η Technoplus προάγει στη Ελλάδα από το 1997 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Technokids. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Technokids είναι ένα σύστημα διδακτικής μεθοδολογίας για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών που μετατρέπει την εκμάθηση υπολογιστών σε ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης της τεχνολογίας.  Σκοπός του συστήματος αυτού είναι να εμφυσήσουμε στα παιδιά τη χρήση της τεχνολογίας, τη διανοητική ευελιξία και όλα τα απαραίτητα εφόδια για επιτυχία σε ένα μέλλον που διαρκώς μεταβάλλεται.